top of page

Woosh-Nieuws

April '21

Woosh lanceert een lever- en ophaaldienst van de Ontex Little Big Change luiers voor kinderdagverblijven met de missie om luierrecyclage mogelijk te maken... lees meer.

Juni '21

We bereiken1000 baby's met de Woosh luierservice! We werken samen met CityDepot en hun partners ECOKoeriers en WerKans in Mechelen om innovatieve en duurzame logistieke modellen uit te testen... lees meer.

Dec '21

IVM tekende voor de uitvoering van de technische en economische haalbaarheidsstudie voor de plaatsing van een luier recyclage installatie, onder leiding van Woosh. 

Okt '21

We bereiken de kaap van 2000 baby's met onze luier-service! We werken hard aan de oproep van OVAM om nieuwe recyclage installaties in Vlaanderen te realiseren. 

animatie-aarde.gif

Mei '22

We bereiken meer dan 5000 baby's met de Woosh luierservice! Op vandaag halen we zo'n 7 ton luierafval op per week en we blijven groeien... lees meer.

Sept '22

We lanceren Woosh at Home voor ouders met ophaling van luierafval

in 3 afvalintercommunales...

Lees meer

Okt '22

Momenteel dragen maar liefst 7393

kindjes in 308 kinderdagverblijven

een ecologisch verantwoorde luier

van Woosh. 

icon-rocket.png

Als kinderdagverblijf
aansluiten bij Woosh?

Wil je als kinderdagverblijf intekenen op de Woosh luierservice? We komen met veel plezier bij je langs om je alles te vertellen over Woosh, onze missie en de luierservice. Contacteer ons gerust voor een afspraak en vraag meteen je gratis testpakket aan van Little Big Change luiers.

Als ouder(s)
aansluiten bij Woosh?

Als ouder kan je Little Big Change luiers kopen voor thuis en ze laten leveren bij je kinderdagverblijf. Klik hier om te weten of jouw kinderdagverblijf deelneemt aan het Woosh at home programma.

scan (2).jpg

Stuur een kaartje!

scan (3).jpg

Werkt het kinderdagverblijf van jouw kindje nog niet samen met Woosh? Of wil je iemand laten kennismaken met ons? Stuur ze, volledig vrijblijvend, een kaartje om ons te introduceren! Zo help je ons onze missie te realiseren en zetten we samen een stap naar een betere toekomst!

bottom of page