De service

gemakkelijk voor kinderdagverblijven en ouders en goed voor de planeet

 
icon-rocket-shadow.png

Hoe werkt de Woosh luier service?

Het kinderdagverblijf neemt een abonnement op Woosh en sluit zich aan bij onze "luier-service met een missie".

Het kinderdagverblijf geeft Woosh het aantal luiers door dat ze wekelijks nodig hebben. Dat aantal kan elke week aangepast worden.

Woosh komt wekelijks langs met een verse lading wegwerpluiers. Op dat moment neemt Woosh ook de vuile luiers mee!

Woosh is een luier-service “met een missie”

Al van bij de eerste dag van het aansluiten zal het afval meegenomen worden met hetzelfde voertuig en op hetzelfde moment van de levering van nieuwe luiers. Deze innovatieve circulaire logistiek beperkt de impact op het milieu, en ook het verkeer in de stadskern. Bovendien zal maximaal gebruik gemaakt worden van een duurzame vloot.

Woosh zal uw luierafval gebruiken om een luier recyclageproces mogelijk te maken, zodat we nieuwe grondstoffen kunnen genereren uit luierafval, zoals vooropgesteld door de overheid. Zo willen we de cirkel rond maken en het dumpen van luierafval stoppen.

Wat als de ouders vandaag hun eigen luiers meebrengen?

 

Dankzij Woosh hebben ouders nu een bijkomende keuze: een ecologisch verantwoorde en innovatieve luier die ook op termijn gerecycleerd zal worden. Als ouders zelf luiers meebrengen, dan hoeven ze dat vanaf nu niet meer te doen. Zo hoeft het kinderdagverblijf niet langer elk kind zijn eigen specifieke luier om te doen. Als dit voor sommige ouders geen optie is (bijvoorbeeld om medische redenen) dan kunnen ze uiteraard verder hun eigen luiers meebrengen.

Wat verandert er dankzij de Woosh service?

Steun de weg naar een duurzamere toekomst

Door 'lid' te worden van de Woosh community maakt u deel uit van onze recyclage-missie en helpt u ons te bouwen aan een gezondere planeet: minder afval, minder CO2 uitstoot.

Gemakkelijker voor kinderdagverblijven

Minder rompslomp voor kinderdagverblijven met luiers aankopen, halen en stockeren.

Gemakkelijker voor ouders

Ouders hoeven geen luiers meer mee te brengen naar de kinderdagverblijf.

Comfort voor de baby's

De innovatieve & kwalitatieve luiers van Little Big Change staan garant voor droge en blije billetjes.

Geïnteresseerd als kinderdagverblijf?

Contacteer ons voor meer informatie over de Woosh luier service en vraag een test pakket aan van Little Big Change luiers.