De service

gemakkelijk voor kinderdagverblijven en ouders en goed voor de planeet

 
luierservice luierrecyclage luierabonnement
timeline woosh website v2 path-01.png
animatie-raket-v2-langer.gif

Hoe werkt de Woosh luier service?

Woosh_Draaiboek_06.jpg

1

 2  Wij leveren je bestelling dan tot in het kinderdagverblijf. Op het moment dat we de verse luiers leveren, halen we de gebruikte luiers op. Jullie krijgen van ons een herbruikbare Woosh box voor de vuile luiers.

 1  Als kinderdagverblijf doe je mee met de Woosh missie door in te tekenen op de Woosh service. Elke week kun je doorgeven hoeveel luiers je nodig hebt. Je kunt je bestelling elke week aanpassen.

Woosh_Draaiboek_05.jpg

2

Woosh_Draaiboek_07.jpg

3

 4  De luiers van het merk Little Big Change zijn innovatief, ecologisch verantwoord en fun: de Secondry technologie zorgt voor blije en droge billetjes.

Woosh_Draaiboek_03.jpg

5

 3  De Woosh service helpt de zorgen rond voorraad en stockbeheer tot een minimum te beperken. Geen rompslomp meer: ouders moeten zelf geen luiers meer meebrengen en er zijn steeds luiers voor elk kindje.

Woosh_Draaiboek_01.jpg

4

 5  Op het moment dat we de verse luiers leveren, halen we de gebruikte luiers in de herbruikbare Woosh box op. De Ingezamelde luiers worden met een van onze ecologisch verantwoorde voertuigen naar een centraal inzamelpunt gebracht, klaar voor recyclage!

animatie-aarde.gif

Woosh is een luier-service “met een missie”

Al van bij de eerste dag van het aansluiten worden de gebruikte luiers meegenomen met hetzelfde voertuig en op hetzelfde moment van de levering van nieuwe luiers. Deze innovatieve circulaire logistiek beperkt de impact op het milieu, en ook het verkeer in de stadskern. Bovendien wordt maximaal gebruik gemaakt van een duurzame vloot.

Woosh gebruikt uw luierafval om luierrecyclage mogelijk te maken, zodat we nieuwe grondstoffen kunnen genereren uit luierafval, zoals vooropgesteld door de overheid. Zo willen we de cirkel rond maken en het dumpen van luierafval stoppen.

Wat verandert er dankzij de Woosh service?

Steun de weg naar een duurzamere toekomst

Door 'lid' te worden van de Woosh community maakt u deel uit van onze recyclage-missie en helpt u ons te bouwen aan een gezondere planeet: minder afval, minder CO2 uitstoot.

Minder rompslomp voor kinderdagverblijven met luiers aankopen, halen en stockeren.

Gemakkelijker voor kinderdagverblijven

Ouders hoeven geen luiers meer mee te brengen naar de kinderdagverblijf.

Gemakkelijker voor ouders

De innovatieve & kwalitatieve luiers van Little Big Change staan garant voor droge en blije billetjes.

Comfort voor de baby's

Nog vragen?

Neem hier een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Geïnteresseerd als kinderdagverblijf?

Contacteer ons voor meer informatie over de Woosh luier service en vraag een test pakket aan van Little Big Change luiers.

Geïnteresseerd
als ouder?

U kan Little Big Change luiers kopen voor thuis en ophalen bij uw Woosh kinderdagverblijf. Klik hier om te weten of uw kinderdagverblijf deelneemt aan het Woosh at home programma.

scan (2).jpg

Werkt het kinderdagverblijf van uw kind nog niet samen met Woosh? Of wil u iemand laten kennismaken met ons? Geen nood, wij kunnen ze, volledig vrijblijvend, een kaartje sturen om ons te introduceren! Samen met u zetten we zo een stap naar een betere toekomst!

scan (3).jpg