top of page

De service

gemakkelijk voor kinderdagverblijven en ouders en goed voor de planeet

 
luierservice luierrecyclage luierabonnement
timeline woosh website v2 path-01.png
animatie-raket-v2-langer.gif

Hoe werkt de Woosh luier service?

Woosh_Draaiboek_06.jpg

1

 2  Wij leveren je bestelling vervolgens tot in het kinderdagverblijf. Het luierafval deponeren jullie in de herbruikbare Woosh-box. Die krijg je van ons samen met je eerste bestelling. Op het moment dat we de verse luiers leveren, halen we ook het luierafval op.

 1  Als kinderdagverblijf doe je mee met de Woosh missie door in te tekenen op de Woosh service. Elke week geef je door hoeveel luiers je nodig hebt.

Woosh_Draaiboek_05.jpg

2

Woosh_Draaiboek_07.jpg

3

 4  De luiers van het merk Little Big Change zijn innovatief, ecologisch verantwoord en fun: de Secondry technologie zorgt voor blije en droge billetjes.

Woosh_Draaiboek_03.jpg

5

 3  De Woosh service helpt de zorgen rond voorraad en stockbeheer tot een minimum te beperken. Geen rompslomp meer: ouders moeten zelf geen luiers meer meebrengen en er zijn steeds luiers voor elk kindje.

Woosh_Draaiboek_01.jpg

4

 5  Op het moment dat we de verse luiers leveren, halen we de gebruikte luiers in de herbruikbare Woosh box op. De ingezamelde luiers worden met een van onze ecologisch verantwoorde voertuigen naar een centraal inzamelpunt gebracht en verwerkt.

animatie-aarde.gif

Woosh is een luier-service “met een missie”

Het luierafval wordt opgehaald met hetzelfde voertuig en op hetzelfde moment van de levering van nieuwe luiers. Deze innovatieve circulaire logistiek beperkt de impact op het milieu, en ook het verkeer in de stadskern. Bovendien wordt maximaal gebruik gemaakt van een duurzame vloot.

Woosh gebruikt het luierafval om luierrecyclage mogelijk te maken. De nieuw gewonnen grondstoffen kunnen dan verwerkt worden tot nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld flesdopjes, bloempotten of ook legoblokjes. Op die manier creëren we een circulair systeem, pakken we de afvalberg aan en verminderen we de CO2 uitstoot.

Wat verandert er dankzij de Woosh service?

Steun de weg naar een duurzamere toekomst

Door 'lid' te worden van de Woosh community maak je deel uit van onze recyclage-missie en help je mee bouwen aan een gezondere planeet: minder afval, minder CO2 uitstoot.

De Woosh service helpt de zorgen rond voorraad en stockbeheer tot een minimum te beperken.

Gemakkelijker voor kinderdagverblijven

Ouders hoeven geen luiers meer mee te brengen naar het kinderdagverblijf.

Gemakkelijker voor ouders

De innovatieve & kwalitatieve luiers van Little Big Change staan garant voor droge en blije billetjes.

Comfort voor de baby's

Nog vragen?

Neem hier een kijkje bij onze veelgestelde vragen of bekijk de explainer video.

icon-rocket.png

Als kinderdagverblijf
aansluiten bij Woosh?

Wil je als kinderdagverblijf intekenen op de Woosh luierservice? We komen met veel plezier bij je langs om je alles te vertellen over Woosh, onze missie en de luierservice. Contacteer ons gerust voor een afspraak en vraag meteen je gratis testpakket aan van Little Big Change luiers.

Als ouder(s)
aansluiten bij Woosh?

Als ouder kan je Little Big Change luiers kopen voor thuis en ze laten leveren bij je kinderdagverblijf. 

scan (2).jpg

Stuur een kaartje!

scan (3).jpg

Werkt het kinderdagverblijf van jouw kindje nog niet samen met Woosh? Of wil je iemand laten kennismaken met ons? Stuur ze, volledig vrijblijvend, een kaartje om ons te introduceren! Zo help je ons onze missie te realiseren en zetten we samen een stap naar een betere toekomst!

bottom of page