De luier

Een ecologische wegwerpluier van Little Big Change

 
 
wiebelende-luier.gif

Een luier is niet zomaar een luier. Daarom werken we samen met Little Big Change: de wegwerpluier die iets te vertellen heeft. Little Big Change combineert kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, goed voor de kleintjes en voor de planeet. Niet alleen voldoet deze wegwerpluier aan al onze ecologische productie criteria, testen hebben ook aangetoond dat deze wegwerpluier perfect recycleerbaar is. 

icoontjes luier.png

Dit zijn de Little Big Change luiers.

icoontjes luier.png
icoontjes luier.png
icoontjes luier.png
icoontjes luier.png

Meer weten? Neem hieronder een kijkje!

lijn luier.png
baby uitgeknipt schaduw 2.png

Toptechnologie. In een luier.

Deze ecologisch verantwoorde luiers zijn voorzien van de gepatenteerde Secondry® technologie. De luiers absorberen tot dubbel zo snel als andere luiers: baby’s billetjes zijn onmiddellijk droog en blijven langer droog en irritatievrij.


De Little Big Change luiers zijn aan de kant van de billetjes voorzien van een toplaag die niet enkel revolutionair is omwille van de supersnelle absorptie maar bovendien ook opgebouwd is uit natuurlijke bio-based materialen, afkomstig van maïs en suikerriet.

Ook ‘s nachts is het hoge absorptievermogen een garantie voor een lange, droge en lekvrije slaap. Little Big Change luiers bieden tot 12u bescherming.

Info samenstelling luiers-2.png
LBC_LOGO_SEUL.png
icon-diaper.png
poep [Converted]-01.png
boom dikkere lijnen-02-01.png
meetlat [Converted]-01-01.png

Klik op de iconen voor meer info!

Nog vragen?

Neem hier een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Geïnteresseerd als kinderdagverblijf?

Contacteer ons voor meer informatie over de Woosh luier service en vraag een test pakket aan van Little Big Change luiers.

Geïnteresseerd
als ouder?

U kunt ook Little Big Change luiers kopen voor thuis via uw Woosh kinderdagverblijf. Contacteer ons!

scan (2).jpg

Werkt het kinderdagverblijf van je kind nog niet samen met Woosh? Of wil je iemand laten kennismaken met ons? Geen nood, wij kunnen ze, volledig vrijblijvend, een kaartje sturen om ons te introduceren! Samen met u zetten we zo een stap naar een betere toekomst!

scan (3).jpg