De luier

van Little Big Change

 
 
LBC_LOGO_SEUL.png

Welke luiers biedt Woosh aan?

Een luier is niet zomaar een luier. Daarom werken we samen met Little Big Change: de luier die iets te vertellen heeft. Little Big Change combineert kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, goed voor de kleintjes en voor de planeet. Niet alleen voldoet deze luier aan al onze ecologische productie criteria, testen hebben ook aangetoond dat deze luier perfect recycleerbaar is. 

LBC babies 2.png

Wat is het verschil tussen luiers uit het Woosh-abonnement en herbruikbare luiers?

 

Bij herbruikbare luiers gebruik je één en dezelfde luier telkens opnieuw. Herbruikbare luiers worden na elk gebruik gewassen en gedroogd.


Bij het Woosh-abonnement worden wegwerpluiers van Little Big Change gebruikt. De vuile gebruikte luiers worden opgehaald en kunnen dan op termijn gerecycleerd worden en verwerkt tot verschillende nieuwe grondstoffen, zoals kunststof, cellulose, meststoffen en biogas voor groene energie.

icon-diaper-LBC-shadow.png

Wat maakt de Little Big Change luiers zo goed?

Deze ecologisch verantwoorde luiers zijn voorzien van de gepatenteerde Secondry® technologie. De luiers absorberen tot dubbel zo snel als andere luiers: baby’s billetjes zijn onmiddellijk droog en blijven langer droog en irritatievrij.


De Little Big Change luiers zijn aan de kant van de billetjes voorzien van een toplaag die niet enkel revolutionair is omwille van de supersnelle absorptie maar bovendien ook opgebouwd is uit natuurlijke bio-based materialen, afkomstig van maïs en suikerriet.

Ook ‘s nachts is het hoge absorptievermogen een garantie voor een lange, droge en lekvrije slaap. Little Big Change luiers bieden tot 12u bescherming.

BNL Destop.png
LBC_LOGO_SEUL.png

Hoe kan jij erop vertrouwen dat de baby’s geen irritatie zullen ondervinden?

De Little Big Change luiers bevatten geen parfums, geen lotions, geen chloor en geen schadelijke stoffen. Waar andere luiers bijvoorbeeld ‘petrolatum’ bevatten, is dat bij Little Big Change volledig uit den boze en ook niet nodig dankzij de innovatieve Secondry® technologie.


De binnenste laag die in contact is met de huid bevat 0% plastic op petroleumbasis. Dit materiaal is 100% natuurlijk en super zacht. De luiers zijn veilig, hypoallergeen en dermatologisch getest en zorgen voor een droge en irritatie-vrije dag. Testen bewijzen dat de Little Big Change luier perfect is voor de baby-billetjes:

Woosh luier kwaliteit certificaten.png

In welk opzicht zijn Little Big Change luiers ecologisch verantwoord?

De volgende certificaten en industrienormen tonen aan waarom de Little Big Change luiers ecologisch verantwoord zijn:

Woosh luier ecologisch certificaten.png

Zijn er ook luierbroekjes en verzorgingsproducten  beschikbaar via Woosh?

Op dit moment wordt bekeken welke producten we nog aan het gamma toevoegen. Ben je geïnteresseerd in bijkomende producten, laat het ons zeker weten! 

Welke maten van luiers zijn beschikbaar?

De Little Big Change luiers zijn beschikbaar in 6 maten, tot 25 kg.

Geïnteresseerd als kinderdagverblijf?

Contacteer ons voor meer informatie over de Woosh luier service en vraag een test pakket aan van Little Big Change luiers.

Geïnteresseerd
als ouder?

Binnenkort kunt u Little Big Change luiers kopen via uw Woosh kinderdagverblijf. We hebben het voornemen om ook voor particulieren die intekenen een circulaire luiereconomie op te started. Blijf op de hoogte hier!